Ta selv bord ud af huset, priser for 2020

  • Minimum 12 personer

Forslag 1.

Lun fiskefilet med remoulade og citron
Kold ribbensteg med lun rødkål
Lun leverpostej med lun sprød bacon og champignoner.
Kyllingelår med kold agurkesalat
Frikadeller med hjemmelavet kartoffelsalat
Frugtsalat vendt i sød flødeskum
Rugbrød, lun ciabattabrød og smør. 
Pr. kuvert. Kr. 149,-

 

Forslag 2.

2 tarteletter med høns i asparges
Fyldt kyllingebryst med årstidens salat
Rosastegt oksetyndsteg med flødekartofler
Hjemmelavet chokaladekage med valnødder, dertil creme fraiche
Hjemmelavet grovflutes.
Pr. kuvert. Kr. 159,-

 

Forslag 3.

Tunmousse med rejer, asparges, samt rød dressing
Kyllingesalat med ananas, bacon, champignon og karrydressing
Mørbrad a la creme
Skinkesteg med sprød svær dertil smørstegte kartofler
Kold marineret pasta med soltørret tomater, og oliven
Hjemmelavet frugttærte, dertil kold creme fraiche
Hjemmelavet grovflutes.
Pr. kuvert kr. 169,-

Forslag 4.

Varmrøget laks med citrondressing
Kryddermarineret kamsteg med årstidens salat
Hvidløgsmarineret oksetyndsteg dertil smørstegte kartofler med porre og bacon
Bønnesalat med soltørret tomat og feta
Hjemmelavet oselagkage på kiksebund
Hjemmelavet grovflutes
Pr. kuvert. Kr. 179,-

Forslag 5.

Lakseroser med flødepeberrod og wasabi
Hønsesalat med ananas, rød peberfrugt og bacon
Oksefilet med petit kartofler og skysovs
Fyldt kyllingebryst med smøreost og bacon
Rød og grøn salat
Marengstærte med frisk frugt
Hjemmelavet grovflutes
Pr. kuvert. Kr. 179,-

Forslag 6.

Kyllingesalat med ananas, bacon, champignon og karrydressing
Fiske fad med rejer, asparges. ½ æg med kaviar og dilddressing
Glaseret skinke med årstiden salat
Rosa stegt oksetyndsteg med flødekartofler
Hjemmelavet frugtstang med kransekage og creme fraiche
Hjemmelavet grovflutes
Pr. kuvert. Kr. 169,-

  • Betaling ved afhentning/levering
  • Alt det kolde leveres i skåle og på fade, klar til at sætte på bordet. Det varme leveres i foliebakker i varmekasser.
  • Åbent for selskaber om søndagen